vrijdag 6 oktober 2017

Twee idioten van ons koninkrijk op platte aarde debunkedBron: https://www.youtube.com/channel/UCWbGxbcxMBjUVjrLMIk_HQw

Op het video kanaal "Het pure evangelie op de platte aarde " proberen twee godsdienstige platte aardegelovigen het platte aardegeloofje aan een groter publiek op te dringen.

In bovenstaand video worden enkele van hun beweringen met de grond gelijk gemaakt. Het is gewoonweg weer heerlijk lachen om de onbegrensde domheid van deze platte aardegelovigen. Kijk en geniet.

6 opmerkingen:

 1. En dan moet je je voorstellen dat dit soort mensen ook kinderen opvoeden. Arm nageslacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het platte-aardegeloofje is er nog steeds. En dus heeft jouw blog nog steeds zin.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het heeft zeker nog zin. Alleen valt het op dat de platte aardekerk hier niet graag op bezoek komt. Bij reacties onder youtubefilmpjes hebben ze de grootste mond, maar hier komen ze vrijwel nooit. Ik denk dat ze de artikelen ook niet lezen - want ja, zij hebben immers hun waarheid in pacht.

   Verwijderen
 3. Als jullie tot inzicht zijn gekomen dat de Aarde geen zwevend en ronddraaiend bolletje is dan is jullie blog zinloos geworden. Blijf gewoon leren door erover te schrijven. Is een omslachtige manier om iets te leren maar jullie kunnen dat. Kom op, zet um op!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mensen met kennis van zaken begrijpen waarom de aarde niet plat kan zijn en waarom zwaartekracht werkt. Een leek met gezond verstand zal zich gelukkig ook niet zo snel wagen aan irrationele onzin, maar ik denk wel dat de 'zwevende' leek er vatbaar voor is en dat blogs als deze bijdragen aan het gezonde verstand.

   Verwijderen
  2. Don beetje dom hoor
   dat hij in de ruimte hangt staat zelfs in de bijbel.

   bedenk maar eens als hij plat is en op pilaren staat, waar staan dan die pilaren op ??

   Verwijderen